انجمن های تخصصی علوم رایانه و هنرهای دیجیتال
خطاها و باگ های رایج در مکس | 3ds max | Error - نسخه قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی علوم رایانه و هنرهای دیجیتال (https://www.forum.cgaria.com)
+-- انجمن: رایانه (https://www.forum.cgaria.com/forum-236.html)
+--- انجمن: هنرهای دیجیتال (https://www.forum.cgaria.com/forum-29.html)
+---- انجمن: طراحی،انیمیشن و بازی سازی (https://www.forum.cgaria.com/forum-33.html)
+----- انجمن: نرم افزارهای سه بعدی (https://www.forum.cgaria.com/forum-35.html)
+------ انجمن: تری دی استودبو مکس | 3Ds Max (https://www.forum.cgaria.com/forum-79.html)
+------ موضوع: خطاها و باگ های رایج در مکس | 3ds max | Error (/thread-94.html)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8


RE: حل 70% مشکلات تری دی مکس ! | 3ds max | Error - hich10 - 07-09-2015

سلام
خسته نباشید
ممنون بابت سایت عالیتون
ی پروژه دارم  ک این پروژمو ت سیستم خودم انجام دادم و برای اتش بردم ت لبتاب یکی از دوستان
ت سیستم خودم وقتی منبع نور(free light) رو دادم بهش طول عرض دادم 40*40 متر
حلا ک ت لبتاب بدون نور باز میکنم و وقتی نور میدم باید مقدار طول وعرض رو 4000*4000متر بدم تا مث سیستم خودم بشه!!!!!!چرا اینطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
وقتی با لبتاب فریمی ک اتش شرو میشه رندر میگنم سیستم هنگ میکنه!!!!؟؟؟!!!!اما قبلش ک اتش نیس ن !!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟
ممنون میشم کمک کنید


RE: حل 70% مشکلات تری دی مکس ! | 3ds max | Error - baloot - 07-09-2015

(07-09-2015، 01:41 PM)hich10 نوشته: *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*سلام
خسته نباشید
ممنون بابت سایت عالیتون
ی پروژه دارم  ک این پروژمو ت سیستم خودم انجام دادم و برای اتش بردم ت لبتاب یکی از دوستان
ت سیستم خودم وقتی منبع نور(free light) رو دادم بهش طول عرض دادم 40*40 متر
حلا ک ت لبتاب بدون نور باز میکنم و وقتی نور میدم باید مقدار طول وعرض رو 4000*4000متر بدم تا مث سیستم خودم بشه!!!!!!چرا اینطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
وقتی با لبتاب فریمی ک اتش شرو میشه رندر میگنم سیستم هنگ میکنه!!!!؟؟؟!!!!اما قبلش ک اتش نیس ن !!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟
ممنون میشم کمک کنید

سلام
در بخش  unitSetup واحد ها رو چک کنید ، واحدهای سیستم و لپتاپ باید یکی باشه و دوباره سیمولیت کنید.


برای مشکل هنگ کردن هم شاید رم لپ تاپ پر شده ،ورژن فیوم هم فکر میکنم باید یکی باشه.


RE: حل 70% مشکلات تری دی مکس ! | 3ds max | Error - hich10 - 07-09-2015

خیلی ممنون بابت پاسخ
واحد ها یکی هس همچنین ورژن فیوم
رم هم فضای کافی داره
!!!!
لطفا اساتید کمک کنن!!!!
بازم ممنون


RE: حل 70% مشکلات تری دی مکس ! | 3ds max | Error - king 66 - 11-09-2015

سلام میخواستم بدونم چطور میشه لبه های یک شکل کشیده شده در 3d نیم گرد یا پخ درآورد؟


RE: حل 70% مشکلات تری دی مکس ! | 3ds max | Error - Mohsen Omidvar - 11-09-2015

سلام
لطفا برای سوالتون موضوع جدید ایجاد کنید ،هدف این تاپیک بررسی و حل مشکلات مکسه
(11-09-2015، 07:13 PM)king 66 نوشته: *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*سلام میخواستم بدونم چطور میشه لبه های یک شکل کشیده شده در 3d نیم گرد یا پخ درآورد؟

اج های لبه رو انتخاب کنید و چمفر بزنید.


RE: حل 70% مشکلات تری دی مکس ! | 3ds max | Error - hani - 05-12-2015

سلام جناب امیدوار
من تازه مکسو نصب کردم 4 تا صفحه هام خالیه چیزی ک رسم میشه رو نشون نمیده اما وقتی رندر میگیرم مشخه که رسم شده
قبلش هر صفحه ای باز بوده باشه تو صفحه ها دیده میشه
ویندوز7 دارم قبلا هم همین ورژن2011 رو داشتم

فایل3dsmax.ini رو پاک کردم درست نشد
تنظیماتم ازcustomize گذاشتم رو تنظیمات اولیه ولی باز درست نشد

یعنی ناقص نصب شده؟
یا تنظیماتش مشکل داره؟


RE: حل 70% مشکلات تری دی مکس ! | 3ds max | Error - Mohsen Omidvar - 05-12-2015

درایور کارت گرافیک رو آپدیت کنید ،معمولا این مشکل با نصب درایور کارت گرافیک حل میشه


RE: حل 70% مشکلات تری دی مکس ! | 3ds max | Error - hich10 - 07-12-2015

سلام
خسته نباشید
من مکس 2011 دارم ک تا دیروز موقع کار مکسو میبست وحالا کلا باز نمیکنه و این ارور میده(عکس)
یکی از دوستان گفتن احتمالا اگ ابدیت بشه خب میشه!از ت اتودسک دانلود کردم اما فایلا مشکل داشت!!(سرویس پک 1 و 2 و فایل ابدیت)[عکس: plvhiak7xwex.jpg]
ممنون میشم اگ بگین مشکل چیه؟!




RE: حل 70% مشکلات تری دی مکس ! | 3ds max | Error - Mohsen Omidvar - 07-12-2015

با ویندوزت ،درایور گرافیک و .. مشکل داره  
پیشنهاد میکنم از ویندوز 10 و مکس 2016 استفاده کن .. این نسخه کاملا تست شده و سرعت خیلی بهتری نسبت به ورژن های قبلی داره


RE: حل 70% مشکلات تری دی مکس ! | 3ds max | Error - hich10 - 07-12-2015

خیلی ممنون بابت پاسخ
من بخاطر ی پلاگین ک خیلی برا م ضروریه مجبور شدم این نسخه از مکسو نصب کنم و پلاگین برای نسخه های بالاتر وجود نداره
اگ راه حلی دیگه ای بود ممنون میشم عرض کنید
تشکر


RE: حل 70% مشکلات تری دی مکس ! | 3ds max | Error - Mohsen Omidvar - 07-12-2015

(07-12-2015، 10:46 PM)hich10 نوشته: *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*خیلی ممنون بابت پاسخ
من بخاطر ی پلاگین ک خیلی برا م ضروریه مجبور شدم این نسخه از مکسو نصب کنم و پلاگین برای نسخه های بالاتر وجود نداره
اگ راه حلی دیگه ای بود ممنون میشم عرض کنید
تشکر
خواهش میکنم
مشخصات کامل ویندوز و سیستم؟
چه پلاگینی؟


RE: حل 70% مشکلات تری دی مکس ! | 3ds max | Error - hich10 - 07-12-2015

پلاگین hair farm-الن ت سایت خارجی گشتم کرک پلاگین برا مکس 2012 برا ویندوز 32 بیتی پیدا کردم(البته دقیق مشخص نیس)
ویندوز 7
رم یک -گرافیک 2-دو هسته ای