انجمن های تخصصی علوم رایانه و هنرهای دیجیتال
خطاها و باگ های رایج در مکس | 3ds max | Error - نسخه قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی علوم رایانه و هنرهای دیجیتال (https://www.forum.cgaria.com)
+-- انجمن: رایانه (https://www.forum.cgaria.com/forum-236.html)
+--- انجمن: هنرهای دیجیتال (https://www.forum.cgaria.com/forum-29.html)
+---- انجمن: طراحی،انیمیشن و بازی سازی (https://www.forum.cgaria.com/forum-33.html)
+----- انجمن: نرم افزارهای سه بعدی (https://www.forum.cgaria.com/forum-35.html)
+------ انجمن: تری دی استودبو مکس | 3Ds Max (https://www.forum.cgaria.com/forum-79.html)
+------ موضوع: خطاها و باگ های رایج در مکس | 3ds max | Error (/thread-94.html)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8


RE: حل 70% مشکلات تری دی مکس ! | 3ds max | Error - Mohsen Omidvar - 07-12-2015

(07-12-2015، 11:10 PM)hich10 نوشته: *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*پلاگین hair farm-الن ت سایت خارجی گشتم کرک پلاگین برا مکس 2012 برا ویندوز 32 بیتی پیدا کردم(البته دقیق مشخص نیس)
ویندوز 7
رم یک -گرافیک 2-دو هسته ای
گرافیکت خوبه اما رمت خیلی پایینه ،از حد نرمال هم پایین تره ،سی پی یو تقریبا خوبه
این مشکلات بیشتر بخاطر ویندوز،رم و  آپدیت نبودن یا ناسازگار بودن گرافیکه


RE: حل 70% مشکلات تری دی مکس ! | 3ds max | Error - hich10 - 07-12-2015

عجب مشکلاتی سراغ ما میان!!!
قبلا با مکس 2014 کار میکردم و بستن مکس خیلی کم پیش میومد بنظرم ف ک کنم از مکسه
منظورتون از ابدیت نبود مکسه!!؟؟بنظرتون میشه ت سایت اتودسک فایلای  ابدیت و سرویس پک خراب بوده باشه!!؟
خیلی ممنون


RE: حل 70% مشکلات تری دی مکس ! | 3ds max | Error - Mohsen Omidvar - 07-12-2015

(07-12-2015، 11:31 PM)hich10 نوشته: *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*عجب مشکلاتی سراغ ما میان!!!
قبلا با مکس 2014 کار میکردم و بستن مکس خیلی کم پیش میومد بنظرم ف ک کنم از مکسه
منظورتون از ابدیت نبود مکسه!!؟؟بنظرتون میشه ت سایت اتودسک فایلای  ابدیت و سرویس پک خراب بوده باشه!!؟
خیلی ممنون
ببین دوست من اگه با رم یک مکس 2014 رو بالا آوردی ،در واقع شاهکار کردی ،چون شما با رم 4 گیگ هم که کار کنی باز هم مشکل خواهی داشت،پس پیشنهاد میکنم سخت افزارت رو ارتقا بده
منظورم آپدیت نبودن کارت گرافیکه .. درایور های جدید رو از سایت سازنده کارت گرافیک دانلود کن.
موفق باشی rose


RE: حل 70% مشکلات تری دی مکس ! | 3ds max | Error - hich10 - 08-12-2015

اخه مکس و پلاگینو و پروژه رو  روی ی لب تاب 5هسته ای و رم 6 درایوراشم ت سایت میگیره امتحان کردم و مکسو مث سیستم خودم میبست!!!!!!!!
بازم خیلی ممنون از وقتتون لبخند


RE: حل 70% مشکلات تری دی مکس ! | 3ds max | Error - daniel_dancer - 11-12-2015

عرض ادب و احترام.
من میخوام خیلی دقیق نقشه هایی که از اتوکد گرفته میشه با متراژشون رو وارد 3dmax کنم و بدونم که دارم با چه متراژی کار میکنم.میخوام اندازه ها حقیقی باشه.
باید چگار کنم؟میدونم از طریق منوی unit setaup هست اما میخوام تنظیمات دقیقش و بدونم که باید رو چی قرار بدم.دو تا قسمت داره که باید انتخاب اندازه بشه.
ممنون میشم.
و سوال دوم اینکه بهترین و دقیق ترین تنظیمات برای تری دی مکس برای طراحی داخلی چی هست؟


RE: حل 70% مشکلات تری دی مکس ! | 3ds max | Error - Mohsen Omidvar - 11-12-2015

(11-12-2015، 03:24 PM)daniel_dancer نوشته: *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*عرض ادب و احترام.
من میخوام خیلی دقیق نقشه هایی که از اتوکد گرفته میشه با متراژشون رو وارد 3dmax کنم و بدونم که دارم با چه متراژی کار میکنم.میخوام اندازه ها حقیقی باشه.
باید چگار کنم؟میدونم از طریق منوی unit setaup هست اما میخوام تنظیمات دقیقش و بدونم که باید رو چی قرار بدم.دو تا قسمت داره که باید انتخاب اندازه بشه.
ممنون میشم.
و سوال دوم اینکه بهترین و دقیق ترین تنظیمات برای تری دی مکس برای طراحی داخلی چی هست؟
در تنظیمات unit setaup مشخص کنید که واحد ها بر اساس متر باشه یا سانتی متر و ...

تنظیمات دقیقی وجود نداره با توجه به صحنه باید نورپردازی و تنظیمات رو تغییر بدین:
آموزشهای اساسی وی ری :
*شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*

آموزش موتور رندر کرونا :
*شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*


RE: حل 70% مشکلات تری دی مکس ! | 3ds max | Error - mojen - 22-01-2016

سلام.عذر خواهی میکنم من یه مشکلی داشتم تو نصب مکس و اتو کد .وقتی من مکس یا کد 2015 نصب میکنم کامل نصب میشه هیچ مشکلی نیست اما وقتی در پایان دو بار کلیک میکنم که برنامه باز بشه این ارور میدهthe application was unable to start correctly (0xc000007b).click ok to close the application.3..........سه بار ویندوز عوض کردم 7.8.10 چندین بارم شرکتای برنامه مکس و کد مختلف نصب کردم اما نشد ارور میده بازم .میتونین کمکم کنین؟


RE: حل 70% مشکلات تری دی مکس ! | 3ds max | Error - Mohsen Omidvar - 22-01-2016

(22-01-2016، 02:46 AM)mojen نوشته: *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*سلام.عذر خواهی میکنم من یه مشکلی داشتم تو نصب مکس و اتو کد .وقتی من مکس یا کد 2015 نصب میکنم کامل نصب میشه هیچ مشکلی نیست اما وقتی در پایان دو بار کلیک میکنم که برنامه باز بشه این ارور میدهthe application was unable to start correctly (0xc000007b).click ok to close the application.3..........سه بار ویندوز عوض کردم 7.8.10 چندین بارم شرکتای برنامه مکس و کد مختلف نصب کردم اما نشد ارور میده بازم .میتونین کمکم کنین؟
مشخصات سیستمتون و همینطور ورژن مکسی که نصب کردین چی هست؟
آموزش نصب محصولات اتودسک :
*شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*


RE: خطاها و باگ های رایج در مکس | 3ds max | Error - mojen - 26-01-2016

ورژن مکس 2015 .مشخصات سیستم ایسوز n57 .گرافیک 2 گیگ /رم 8 ..core i7


RE: خطاها و باگ های رایج در مکس | 3ds max | Error - Mohsen Omidvar - 26-01-2016

(26-01-2016، 03:05 PM)mojen نوشته: *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*asuz core i7.ram 8 geforce gt 2gig
سخت افزارتون خوبه .. احتمالا مشکل از ویندوز باشه.
این لینک رو ببینید :
*شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*
فولدر ENU رو حذف کنید و دوباره تست کنید.


RE: خطاها و باگ های رایج در مکس | 3ds max | Error - mojen - 26-01-2016

فقط ورژن 2015 ارور میده .زمانی که مکس نصب شد و میخوام بازش کنم ارور میده.


RE: خطاها و باگ های رایج در مکس | 3ds max | Error - Mohsen Omidvar - 26-01-2016

(26-01-2016، 03:11 PM)mojen نوشته: *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*فقط ورژن 2015 ارور میده .زمانی که مکس نصب شد و میخوام بازش کنم ارور میده.

راه حلی که گفتم تست کردین؟