06-01-2014، 07:57 PM
(آخرین ویرایش: 17-12-2015، 11:04 PM، توسط Mohsen Omidvar.)
نقلقول: سلام جناب امیدوارسلام
من یه آشپزخانه رو مدل کردم. خب خیلی OBJECT داخلش گذاشتم. و کار سنگین شده. البته در حین کارکردن روش اصلا هنگ نکرد سیستم و حتی سرعت چرخش کند هم نشد.
ولی وقتی رفتم تنظیمات Radiosity رو انجام دادم قبل از اینکه به رندر برسه وقتی خواستم تنظیمات رو start کنه هنگ میکنه و از نرم افزار بیرون میندازه.
حتی من reflect , refract شیشه ها رو هم برداشتم و نشد. نور ها هم کلا 3 تاس. یکی omni یکی sky یکی هم direct
حتی تعداد ray sample رو روی 10 گذاشتم!!!!! بازم موضع تنظیمات هنگ میکنه. بازم اومدم آبجکت آماده هایی رو که گذاشته بودم رو hidden کردم. بازم نشد!!!!
بی صبرانه منتظر شنیدن جوابتون هستم. اگه بتونین برام میلش کنین که عالی میشه.roseroserose
در ضمن این ترفندهایی که اینجا گفتین رو هیچ جا نمیشه پیدا کرد.... عالــــــــــــیه. مرسیroseroserose من که خیلی ازشون استفاده کردم.
لطفا به موضوع انجمنها دقت کنید و برای سوالاتتون در انجمن تری دی مکس یک موضوع جدید ایجاد کنید و سوالتون رو مطرح کنید
این مشکلی هم که گفتید نیاز به بررسی بیشتر داره گاهی کرش کردن نرم افزار به سنگین بودن محیط ارتباطی نداره و به کرک برنامه برمیگرده
گاهی تغییر یک گزینه یا یک عدد باعث میشه نرم افزار کرش کنه
لطفا یک موضوع جدید ایجاد کنید و مشکلتون رو مطرح کنید و در صورت امکان اسکرین شات از تنظیمات رندر بزارین تا بیشتر بررسی کنم.
موفق باشید
*شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*
خورشید باش که اگر خواستی بر کسی نتابی نتوانی.