20-07-2016، 05:34 PM
(20-07-2016، 05:14 PM)ARTsnake نوشته است: *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*سلام دوستانپیشنهاد میکنم مکس 2016 یا 2017 نصب کنید.
من چند روز پیش مشکل پیش اومد برام توی تردی مکس 2015
همون روز رندر گرفتم مشکل نداشت ولی عصرش رندر به شدت هنگ میکرد و سیستم درصدش میرف بالا و حتی رندری که نیم ساعت طول میکشید تا گرفته بشه یک شب تا صبح گرفته نشد
اگه میشه راهنماییم کنید چه ورژنی از تردی مکس با چه ورژن از وی ری رو نصب کنم ک کرکش کاملا سالم باشه
درضمن ویندوزم 10 هست 64بیت
رم 4 گیگ - گرافیک 1 و i5
یه ایراد دیگه هم ک داشتم این هست ک وقتی از عددی رو کپی میکنم و میخام قسمت دیگه رو با همون عدد وارد کنم با زدن اینتر عدد صفر میشد و بهم میریخت....
ممنون میشم راهنمایی کنین
قبل از هر چیز تنظیمات رندر رو بررسی کنید.
بهترین ورژن ویندوز ده در حال حاضر بیلد Microsoft.Windows.10.Enterprise.v1511 هستش.
درایور کارت گرافیک رو حتما آپدیت کنید.
برای کارایی بهتر باید حداقل رم 8 یا 16 گیگ باشه

گرافیک هم پایینه اما سی پی یو متوسطه
سعی کنید صحنه رو سنگین نکنید و از ترفندهای زیر برای افزایش کارایی استفاده کنید :
*شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*
پیشنهاد میکنم آموزشهای زیر رو دنبال کنید :
آموزش های اساسی موتور رندر وی ری :
*شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*
وی ری VRAY3.2 یا VRAY3.3 کمتر باگ دارن میتونید از این ورژنها استفاده کنید و یا از موتور رندر کرونا استفاده کنید.
خورشید باش که اگر خواستی بر کسی نتابی نتوانی.