18-08-2012، 12:53 PM
(آخرین ویرایش: 08-09-2013، 04:17 PM، توسط Mohsen Omidvar.)
راههای زیادی برای رندر سریعتر هست که یکی از اونها تنظیمات موتور رندره هرچه از subdiv بالاتری استفاده کنید زمان رندر افزایش پیدا میکنه و همینطور افکتها ،موشن بلور و .. هم زمان رندر رو افزایش میدن ... به نظر من بهترین روش بدون در نظر گرفتن تنظیمات رندر برای افزایش سرعت، کاهش فریمها برای رندر هست.
برای کاهش فریمها به render setup مراجعه کنید، اگر دقت کنید وقتی میخواهید چند فریم را رندر کنید (رندر با فرمتهای ویدیو ) گزینه Every Nth frame فعال میشود که به صورت پیش فرض 1 تعیین شده است ،یعنی فریمها را یک به یک (پشت سر هم ) رندر میکند ،اگر این به جای 1 از 2 استفاده کنیم بصورت یک در میان رندر میگیرد یعنی در یک پروژه 100 فریمی 50 فریم را رندر میگیرد و باعث میشود که زمان رندر50% کاهش پیدا کند .میتوانید از 3 و اعداد بزرگتری هم استفاده کنید ولی نتیجه خوبی نمیگیرید پیشنهاد من استفاده از 2 و 3 است
موفق باشید
برای کاهش فریمها به render setup مراجعه کنید، اگر دقت کنید وقتی میخواهید چند فریم را رندر کنید (رندر با فرمتهای ویدیو ) گزینه Every Nth frame فعال میشود که به صورت پیش فرض 1 تعیین شده است ،یعنی فریمها را یک به یک (پشت سر هم ) رندر میکند ،اگر این به جای 1 از 2 استفاده کنیم بصورت یک در میان رندر میگیرد یعنی در یک پروژه 100 فریمی 50 فریم را رندر میگیرد و باعث میشود که زمان رندر50% کاهش پیدا کند .میتوانید از 3 و اعداد بزرگتری هم استفاده کنید ولی نتیجه خوبی نمیگیرید پیشنهاد من استفاده از 2 و 3 است
موفق باشید
*شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*
خورشید باش که اگر خواستی بر کسی نتابی نتوانی.