انجمن های تخصصی علوم رایانه و هنرهای دیجیتال
  • صفحه اصلی
  • جستجو
  • لیست اعضا
  • تقویم
  • راهنما

سی جی آریا

رسانه تخصصی آموزش هنرهای دیجیتال

ورود به انجمن ثبت نام کنید
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

Home انجمن های تخصصی علوم رایانه و هنرهای دیجیتال رایانه نرم افزار | سخت افزار | اینترنت و شبکه نرم افزار دانلود آخرین ورژن نرم افزار Camtasia

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت‌های نمایش موضوع
دانلود آخرین ورژن نرم افزار Camtasia
Mohsen Omidvar آفلاین
مدیر ارشد

موضوع‌ها: 634
اعتبار: 198
سپاس ها 400
سپاس شده 2999 بار در 869 ارسال
Rainbow  13-10-2016، 12:48 AM
دانلود آخرین ورژن نرم افزار  Camtasia
[تصویر:  camtasia-studio.jpg]

یکی از روش های پرکاربرد ساخت محصولات آموزشی ، استفاده از نرم افزاری حرفه ای جهت فیلم برداری از صفحه مانیتور و ثبت تمام مراحل آموزش به صورت چندرسانه ای است. حال انتخاب نرم افزاری ساده و در عین حال قدرتمند و با کیفیت و ویژگی های منحصر به فرد برای تهیه این آموزش های الکترونیک شرط اصلی موفقیت در این مسیر است.
شرکت نرم افزاری TechSmith یکی از محبوب ترین شرکت های نرم افزاری در زمینه ساخت نرم افزار های فیلم برداری و عکس برداری از صفحه دسکتاپ است که با دارا بودن دو محصول بسیار قدرتمند و گران قیمت به نام های SnagIt (نرم افزار عکس برداری از مانیتور) و Camtasia Studio (نرم افزار فیلم برداری از صفحه مانیتور ) به شهرت بسیاری در دنیای نرم افزار دست یافته است.
Camtasia Studio راه حلی بسیار مطمئن برای خلق فیلم های آموزشی مالتی مدیاست که با امکانات متنوعی که پیش روی کاربر در سه زمینه ضبط حرفه ای، ویرایش حرفه ای و انتشار حرفه ای می گذارد، وی را از هرگونه نرم افزار جانبی بی نیاز می سازد . به علاوه این نرم افزار در کنار قابلیت های متعدد ساخت آموزش های الکترونیک، قادر به خلق ازمون های الکترونیک و چندرسانه ای نیز می باشد.

لینک دانلود و توضیحات بیشتر :

*شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*
 *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*
خورشید باش که اگر خواستی بر کسی نتابی نتوانی.
bomberboy آفلاین
عضو سایت
*

موضوع‌ها: 0
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
18-10-2016، 11:52 PM
سلام و خسته نباشد
وقتی که من لپ تاپ خودمو گرفتم برام ویندوز 8 نصب کردن و دیسک داریور خو لپ تاپ هم صرفا برای ویندوز 8 هستش(ویندوز8 است نه 8.1)یه بار خواستم ویندوز7نصب کنم ولی دیسک دارور لپ تاپ کار نکرد.رفتم سایت ایسوس که ماله خوده لپ تاپه داریور هاشو برای وین7 دانلود کردم ولی اولا که همه دارویورها را نداشت و دوما یه  سری از اون هایی هم که بود زمان نصب کار نمیکرد الان میخوام وین8.1 نصب کنم ولی گمون میکنم که دوباره با همون مشکل روبه رو بشم.میشه راهنماییم کنید که چیکار کنم.
مدل لپ تاپ ::asus n550jv
Mohsen Omidvar آفلاین
مدیر ارشد

موضوع‌ها: 634
اعتبار: 198
سپاس ها 400
سپاس شده 2999 بار در 869 ارسال
20-10-2016، 12:18 AM
(18-10-2016، 11:52 PM)bomberboy نوشته است: *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*سلام و خسته نباشد
وقتی که من لپ تاپ خودمو گرفتم برام ویندوز 8 نصب کردن و دیسک داریور خو لپ تاپ هم صرفا برای ویندوز 8 هستش(ویندوز8 است نه 8.1)یه بار خواستم ویندوز7نصب کنم ولی دیسک دارور لپ تاپ کار نکرد.رفتم سایت ایسوس که ماله خوده لپ تاپه داریور هاشو برای وین7 دانلود کردم ولی اولا که همه دارویورها را نداشت و دوما یه  سری از اون هایی هم که بود زمان نصب کار نمیکرد الان میخوام وین8.1 نصب کنم ولی گمون میکنم که دوباره با همون مشکل روبه رو بشم.میشه راهنماییم کنید که چیکار کنم.
مدل لپ تاپ ::asus n550jv

سلام
سوالتون رو جای مناسبی مطرح نکردید ،برای سوالتون تاپیک جدید در انجمن مرتبط با سوال ایجاد کنید(با استفاده از ایجاد موضوع جدید)
در کل پیشنهاد میکنم یکی از ورژنهای نهایی ویندوز 10 رو نصب کنید.
برای درایور ها هم پک داریور بگیرید ،همه درایور ها معمولا در یک سی دی هست.
خورشید باش که اگر خواستی بر کسی نتابی نتوانی.
« قدیمی‌تر | جدیدتر »

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تغییر نام پیشرفته با نرم افزار Advanced Renamer Mohsen Omidvar 1 3,793 01-07-2020، 02:21 PM
آخرین ارسال: help2kala
  دانلود نرم افزار reza1335 3 5,587 03-09-2017، 03:36 PM
آخرین ارسال: Mohsen Omidvar
  دانلود آخرین نسخه Win RAR 4.20 نرم افزار محبوب فشرده سازی Mohsen Omidvar 2 6,658 23-02-2015، 12:21 PM
  ذخیره فونت در نرم افزار ورد 2013 arnika.m 0 4,329 17-02-2015، 02:57 PM
آخرین ارسال: arnika.m
Brick آموزش تبدیل متن به جدول در نرم افزار ورد word Mohsen Omidvar 0 4,394 31-07-2014، 02:29 PM
  دانلود آخرین نسخه نرم افزار افزایش سرعت دانلود IDM Mohsen Omidvar 1 5,759 19-04-2014، 12:20 PM
آخرین ارسال: negin56
Heart نرم افزار قدرتمند بازیابی عکس های پاک شده Ashampoo GetBack Photo ali_aot 1 6,399 14-04-2014، 12:02 PM
آخرین ارسال: negin56

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
مکان تبلیغ شما
تمامی حقوق این سایت مربوط به انجمن های تخصصی علوم رایانه و هنرهای دیجیتال میباشد
حالت خطی
حالت موضوعی