29-04-2016، 10:35 AM
سلام !!!
میدونیم که یه وب سایت خوب نیاز به بازدید کننده داره !!!!
خب بازدید کننده باید از یه جایی بیاد از یه شبکه اجتماعی یا وردودی های موتور جست و جو یا یکی معرفی کنه در کل باید بازدید داشته باشیم !!!
از طریق تبلیغات که پول میدی بازدید کننده میاری کاری سختی نیست !!!
شبکه اجتماعی هم یه پست بزن لینکتو بزار شاید یکی دو تایی امد !!!
ولی مهم ترین اهمیت موتور جست و جو داره اونم گوگل یا بینگ !!!
برای این موتور ها باید وب سایت تو تا حدی با ربات ها شون رفیق کنی !!!
برای این کار باید یه فایل robots.txt پیکربندی درست کنی
برای جذب بازدید کننده باید لینک ها مون توی گوگل توی صفحات اول تا دوم باشه چون بازدید کننده 100% حوصله شو نداره بییشتر از 2 صفحه بگرده !!!
برای جذب بازدید کننده مطالب مفید و با مفهوم باید گزاشته شه !!! باید در توضیح ک در گوگل زده شده توی اون 2 خط یا 100 چند کلمه توضیح مطلب تو خوب جلوه بدی !!!
بک لینک خیلی در ورودی گوگل تاثیر داره ولی بک لینکی که موثر باشه !!!
بک لینکی که اهمیت زیاد در گوگل داشته باشه !!! نه تبادل لینک با وب سایت های تبادل کننده چون این تبادل هیچ تاثیری نداره تنها سودی که داره واسه وب سایت که به اسم تبادل لینک کار میکنه سود میکنه ما نمخوایم بگیم این وب سایت ها بد هستن و .... چون هرکی یه کاری داره !!!
بگزریم !!!
1 وب سایت تونو توی هر موتوری که میشه ثبت کنید !!!
2 سایت مپ بسازید !!!
من شخصا از all in one seo در وردپرس استفاده میکنم و اونایی که وردپرس دارن پیشنهاد میکنم !!
این افزونه برای وب شما میتونه بهترین ابزاری باشه که سئو خودتونو بدون هیچ دانشی بالا میارید !!!
3 تبادل لینک نکنید ضرر داره !!!
بجاش بک لینک بگیرید و بک لینک بدید !!!
4 هرکی خواست بک لینک بدید اول کارتونه و درخواست رد نکنید چون تاثیر مهمی براتون داره !!
وقتی رتبه تون خوب شد و ... بک لینک بفروشید
5 از تگ های head درست استفاده کنید !!!
6 قالب تونو سبک بسازید که تاثیر زیادی در سئو داره !!!
مثلا اگ از عکس استفاده میکنید در قالب بجای عکس ها از css استفاده کنید !!!
7 وب سایت تونو در شبکه های اجتماعی انجمن ها و ... به اشتراک بگزارید
8 از وب سایت هایی با رتبه خوب بک لینک بگیرید !!!
9 فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه بقیشو تو پست بعدی میگم !!
منبع:*شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*
میدونیم که یه وب سایت خوب نیاز به بازدید کننده داره !!!!
خب بازدید کننده باید از یه جایی بیاد از یه شبکه اجتماعی یا وردودی های موتور جست و جو یا یکی معرفی کنه در کل باید بازدید داشته باشیم !!!
از طریق تبلیغات که پول میدی بازدید کننده میاری کاری سختی نیست !!!
شبکه اجتماعی هم یه پست بزن لینکتو بزار شاید یکی دو تایی امد !!!
ولی مهم ترین اهمیت موتور جست و جو داره اونم گوگل یا بینگ !!!
برای این موتور ها باید وب سایت تو تا حدی با ربات ها شون رفیق کنی !!!
برای این کار باید یه فایل robots.txt پیکربندی درست کنی
برای جذب بازدید کننده باید لینک ها مون توی گوگل توی صفحات اول تا دوم باشه چون بازدید کننده 100% حوصله شو نداره بییشتر از 2 صفحه بگرده !!!
برای جذب بازدید کننده مطالب مفید و با مفهوم باید گزاشته شه !!! باید در توضیح ک در گوگل زده شده توی اون 2 خط یا 100 چند کلمه توضیح مطلب تو خوب جلوه بدی !!!
بک لینک خیلی در ورودی گوگل تاثیر داره ولی بک لینکی که موثر باشه !!!
بک لینکی که اهمیت زیاد در گوگل داشته باشه !!! نه تبادل لینک با وب سایت های تبادل کننده چون این تبادل هیچ تاثیری نداره تنها سودی که داره واسه وب سایت که به اسم تبادل لینک کار میکنه سود میکنه ما نمخوایم بگیم این وب سایت ها بد هستن و .... چون هرکی یه کاری داره !!!
بگزریم !!!
1 وب سایت تونو توی هر موتوری که میشه ثبت کنید !!!
2 سایت مپ بسازید !!!
من شخصا از all in one seo در وردپرس استفاده میکنم و اونایی که وردپرس دارن پیشنهاد میکنم !!
این افزونه برای وب شما میتونه بهترین ابزاری باشه که سئو خودتونو بدون هیچ دانشی بالا میارید !!!
3 تبادل لینک نکنید ضرر داره !!!
بجاش بک لینک بگیرید و بک لینک بدید !!!
4 هرکی خواست بک لینک بدید اول کارتونه و درخواست رد نکنید چون تاثیر مهمی براتون داره !!
وقتی رتبه تون خوب شد و ... بک لینک بفروشید
5 از تگ های head درست استفاده کنید !!!
6 قالب تونو سبک بسازید که تاثیر زیادی در سئو داره !!!
مثلا اگ از عکس استفاده میکنید در قالب بجای عکس ها از css استفاده کنید !!!
7 وب سایت تونو در شبکه های اجتماعی انجمن ها و ... به اشتراک بگزارید
8 از وب سایت هایی با رتبه خوب بک لینک بگیرید !!!
9 فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه بقیشو تو پست بعدی میگم !!
منبع:*شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*