01-08-2012، 02:52 AM
این مدیریت جوملاست.درسته؟
من اموزش انجمن با دیتا رو میخام.کامل.تشکرات
من اموزش انجمن با دیتا رو میخام.کامل.تشکرات

انجمن
|
01-08-2012، 02:52 AM
این مدیریت جوملاست.درسته؟
من اموزش انجمن با دیتا رو میخام.کامل.تشکرات ![]()
01-08-2012، 08:07 PM
(آخرین ویرایش: 30-04-2018، 01:18 PM، توسط Mohsen Omidvar.)
نه وحید جان این انجمن با مای بی بی طراحی شده
آموزش و پلاگینهای مربوط به این انجمن ساز رو میتونی از سایت زیر دریافت کنی: *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید* *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید* اگه به جوملا علاقه داری میتونی از سایتهای زیر دانلود کنی : *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید* *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید* با نصب اپلیکیشن سی جی آریا می توانید جدیدترین ترفندها و مطالب گرافیک رایانه ای را دنبال نمایید.
دانلود رایگان از کافه بازار :
*شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*
*شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*
خورشید باش که اگر خواستی بر کسی نتابی نتوانی.
02-08-2012، 11:14 PM
می خام اموزش ما بی بی رو پی دا کنم فیلم ندارید....انجمن باید رو مدیریت محتوا نصب بشه دیکه؟؟؟یا میشه بدوم مدیریت؟؟
![]()
03-08-2012، 09:23 PM
من اگه بخام یه انجمن شبیه سایت اصلی دیتالایف بسازم.اون چیه؟؟ویب یا می بی بی؟
03-08-2012، 10:56 PM
آموزش مای بی بی توی همین سایتی که معرفی کردم هست
*شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید* انجمن ربطی به مدیریت محتوا نداره ،فقط انجمن ساز دیتالایف انجین اینجوریه سایت دیتالایف از انجمن ساز دیتالایف استفاده میکنه البته انجمنی که روی سایت دیتالایف هست با انجمن سازی که برای دانلود گذاشتن خیلی فرق داره و ماژولها و هکهای زیادی داره از وی بی هم میتونی استفاده کنی،انجمن ساز خوبیه .. فقط از نسخه نال شده استفاده نکن .. چون در آینده مشکلات زیادی به خاطر استفاده از این نسخه ها پیش میاد موفق باشی *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*
فقط خاستم بدونم میشه تو یک سایت هم انجمن و هم مدیریت نصب کرد؟؟؟؟؟؟ممنون.تشکر از کمکت....d3
04-08-2012، 07:52 PM
اگه انجمن و cmsدیتالایف باشه میشه ،در غیر اینصورت نمیشه
پیشنهاد میکنم یک فولدر در روت ایجاد کن و یا یک ساب دامین بساز و انجمن رو در ساب دامین یا فولدر با یک دیتابیس مجزا نصب کن *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*
06-08-2012، 08:29 PM
بازم سلام...
اقا محسن شماانجمن ساز نال نشده دارید؟؟؟اگه دارید واسه دانلو بذارید...من هر چی گشتم نال نشده پیدا نکردم؟؟؟؟
06-08-2012، 09:12 PM
انجمن ساز نال نشده رو واسه دانلود نمیزارن .. باید از سایتهای ارایه دهنده بخری
اگه نمیخوای واسه انجمن هزینه کنی از اسکریپتهای رایگان استفاده کن *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*
27-09-2012، 03:11 PM
من بخام انجمن هماهنگ با دیتالایف نصب کنم توهاست.باید یک دامین دیگه بذارم یا نه، میشه با لینک توهاستم اکی بشه؟؟؟؟
27-09-2012، 06:26 PM
منظورت از هماهنگ سازی چیه ؟
اگه میخوای هر کی تو انجمن عضو شد تو سایت هم عضو شه و سایت و انجمن با هم ارتباط داشته باشن یا باید از انجمن ساز خود دیتالایف استفاده کنی و یا انجمن سازت رو با مدیریت محتوات مجتمع سازی کنی ( که با توجه به تغییرات در نسخه های جدید کار مشکلیه ) اگه میخوای انجمن رو به مدیریت محتوا لینک کنی ویا ارسالهای انجمن رو در سایت بیاری میتونی از آر اس اس و یا ماژول و هکهایی که برای اینکار نوشته شده استفاده کنی اگه میخوای از یک دامین دیگه استفاده کنی یه ساب دامین بساز و دامین جدیدتو پارک کن. *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*
27-09-2012، 07:38 PM
من میخام تو همین هاست سایتم انجمن هم نصب کنم.باید چکار کنم.
اول انجمن رو نصب کنم. بعدش این ساب دامین رو نمی فهمم؟؟؟؟d1 |
|