30-08-2014، 01:13 PM
ممنون... فکرمیکردم فلش به رم تبدیل کنم فقط برای رندر, سرعت بیشتری به کارم میدم. حالاکه رمم کم نمیاره پس بود و نبود فلش فاییده ای نداره.
بازم ممنون که راهنماییم کردید
ترفندهای 3Ds Max
|
30-08-2014، 01:13 PM
ممنون... فکرمیکردم فلش به رم تبدیل کنم فقط برای رندر, سرعت بیشتری به کارم میدم. حالاکه رمم کم نمیاره پس بود و نبود فلش فاییده ای نداره.
19-01-2015، 08:29 PM
26 ترفند برای افزایش سرعت رندر در وی ری :
*شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید* در سی جی آریا مراجعه نمایید. *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*
خورشید باش که اگر خواستی بر کسی نتابی نتوانی.
26-04-2015، 08:23 PM
سلام
لطفا راهنماییم میکنین چطور میتونم تو قسمت مدلینگ کردن سایه های احجام که روی همدیگه میوفته رو خاموش کنم؟
26-04-2015، 09:42 PM
(آخرین ویرایش: 26-04-2015، 09:43 PM، توسط Mohsen Omidvar.)
(26-04-2015، 08:23 PM)ََAHMAD reza نوشته است: *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*سلامدرود بر شما دو تا راه حل میگم ، البته راههای زیادی هست اما همین دوتا کافیه روش اول : در حالت عادی در بخش بالای ویوپورت ها سمت چپ ، سه تا گزینه هست [Perspective][Realistic][+] رو Realistic کیک کن و در بخش Lighting and Shadows تیک Shadows رو بردار. روش دوم : حالت Realistic رو به shaded یا موارد دیگر تغییر بده. *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*
27-04-2015، 12:26 PM
سلام ممنون از راهنماییای خوبتون
به نظر شما اشکال از مکس 2014 هست که نمیشه در حین لاین کشیدن جاییرو که اشتباه کشیدی برگردی عقب و مجبور نباشی از اول بکشی یا راه حلی داره؟؟؟؟
27-04-2015، 12:39 PM
(آخرین ویرایش: 22-10-2015، 10:10 PM، توسط Mohsen Omidvar.)
(27-04-2015، 12:26 PM)ََAHMAD reza نوشته است: *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*سلام ممنون از راهنماییای خوبتون خیر ، پیشنهاد میکنم آموزشهای ویدئویی تریدی مکس رو دانلود کنید. آموزش های تریدی استودیو مکس : *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید* همانطور هم که تو پیام خصوصی گفتتم لطفا برای سوالتون موضوع جدید ایجاد کنید : لینک قوانین و راهنمای استفاده از امکانات فروم سی جی آریا : *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید* *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*
08-05-2015، 08:25 PM
سلام و وقت بخير
خسته نباشيد ممنون ميشم بفرماييد چطور ميشه پايين رندرها مشخصات و اسم خودمون و پروژه رو بنويسيم ... سپاس
08-05-2015، 10:43 PM
(آخرین ویرایش: 17-12-2015، 11:08 PM، توسط Mohsen Omidvar.)
(08-05-2015، 08:25 PM)marjan نوشته است: *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*سلام و وقت بخيرسلام لطفا قوانین سایت رو رعایت کنید ، اگه سوالی دارین موضوع جدید ایجاد کنید لینک قوانین و راهنمای استفاده از امکانات فروم سی جی آریا : *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید* *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*
11-06-2015، 12:04 PM
درود
لطفا میشه راهنمایی بفرمایید با چه دستوری میتونم مش های یک آبجکت رو پایین بیارم تا سبکتر بشه تشکر
11-06-2015، 01:47 PM
(11-06-2015، 12:04 PM)AHMADreza نوشته است: *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*درود با استفاده از ابزارهای ریتوپولوژی در مکس *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*
22-06-2015، 01:31 AM
سلام
یک سوال من یک رستورانی طراحی کردم و متریال دهی انجام دادم حجم فابل من نزذیک به نهصد مگابایت شده الان اضلا نمیتونم حتی نماها رو بچرخونم چه برسه بخوام رندر بگیرم چندجا خوندم که نوشته بایذ تبریل به پروکسی کنم اینکار را کردم وای وقتی رندر میگیرم دیگه جسمم تو تصویر نیست میشه راهنمایی کنید چظوری اینکارو انجام بدم و متریال آن را بایذ چظوری دوباره بهش واررد کنم
11-07-2015، 08:30 PM
سلام خسته نباشید ممنون از مطلب خوبتون
می خواستم تو یه دستور کمکم کنید برا یکی کردن دو مستطیل که رسم شده چه باید کرد که وقتی extrude اعمال کردم مثل یه دیوار بشه |
|