انجمن های تخصصی علوم رایانه و هنرهای دیجیتال
  • صفحه اصلی
  • جستجو
  • لیست اعضا
  • تقویم
  • راهنما

سی جی آریا

رسانه تخصصی آموزش هنرهای دیجیتال

ورود به انجمن ثبت نام کنید
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

Home انجمن های تخصصی علوم رایانه و هنرهای دیجیتال انجمن های زبان زبان هندو اروپایی | Indo-European languages زبان های هندو ایرانی یا آریایی زبان‌های ایرانی زبان‌های ایرانی‌تبار غربی زبان کردی کرمانجی مقایسه زبان کردی با دیگر زبان های هندو اروپایی

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مقایسه زبان کردی با دیگر زبان های هندو اروپایی
Mohsen Omidvar آفلاین
مدیر ارشد

موضوع‌ها: 634
اعتبار: 198
سپاس ها 400
سپاس شده 2999 بار در 869 ارسال
Heart  26-01-2016، 12:40 PM (آخرین ویرایش: 31-03-2017، 09:53 PM، توسط Mohsen Omidvar.)
در این تاپیک زبان کردی رو با دیگر زبانهای هندواروپایی مقایسه کردم.بیشتر هدفم مقایسه کرمانجی بود (چون در مورد گویشهای دیگر اطلاعات کمی دارم)و برای تک تک گویش های کردی جای بحث داره.سعی کردم واژه های پرکاربرد رو مقایسه کنم ،برای کامل شدن این تاپیک ما را یاری کنید.
سپاس rose

پارسیPersian کرمانجیKurdishآلمانیGermanyایتالیاییitalianoانگلیسی *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*
پرتغالیportuguêsاسپانیاییespañolسوئدیsvenskaفرانسوی *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*
هلندیNederland
مو و خز- هری برای پشم و خز استفاده میشهheri & purHaar & Fellcapelli & pelliccehair & furcabelo & pelepelo & pielhår & hud cheveux & fourrurehaar & huid
برو - herryبه سرعت برو hurry/herry/herreHetzefrettahurrypressaprisahasthâtehaast
برو - هِرری - عجله کن hurry up/herry eHetze/Beeile dichsbrigatihurry upse apressedarse prisaskynda digDépêchez-voushaast je
بزرگ gêrgroßgrandegreat/grandgrandegran/grandebragénial/grandgroot
پرتو،اشعه rayê/ro/royêStrahlraggiorayraiorayorayrayon/raiestraal
نو (تلفظ کرمانجی : نَو)newneunuovonewnovonuevonyNouveaunieuwe
آره(تلفظ کرمانجی : اِ / ا یه)êah/a yêahjasíyeahsimsìjaouaisja
در کرمانجی یعنی (انجام) میشه/انجام دادنDo yêDoDoDoDoDoDoDoDo
انجام شده/گذاشته شده/گذاشتنDonierledigtfattoDonefeitohechoGjortterminéerledigt

[تصویر:  kurdish.jpg]
[تصویر:  kurmanj.jpg]
 *شما قادر به دیدن لینک ها نیستید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید*
خورشید باش که اگر خواستی بر کسی نتابی نتوانی.
« قدیمی‌تر | جدیدتر »

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Heart آواها در زبان کردی Mohsen Omidvar 0 1,826 07-03-2016، 12:11 AM
آخرین ارسال: Mohsen Omidvar

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
مکان تبلیغ شما
تمامی حقوق این سایت مربوط به انجمن های تخصصی علوم رایانه و هنرهای دیجیتال میباشد